Algemene Voorwaarden

De verkoper

Belle Epoque, Ketelpoort 2, 9000 Gent, België is ingeschreven in kruispuntbank der ondernemingen (KBO) met ondernemingsnummer 0587838311 en BTW nummer BE0587838311. "Belle Epoque" is de commerciële benaming van de eenmanszaak op naam van mvr. H. De Keukeleire.

U kan ons contacteren per e-mail op info@juwelen-belleepoque.be of per telefoon 09/329 70 60. De website waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is : www.juwelen-belleepoque.be.

Toepassing

Het gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden kunnen ten allen tijde door ons gewijzigd worden bij een aanpassing van deze site. Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Belle Epoque kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van 5 euro. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verstuurd (in België). Voor verzendingen naar andere landen vragen we jou ons te contacteren. Je kan je bestelling steeds gratis afhalen in onze winkel.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs. Van zodra we jouw betaling hebben ontvangen gaan we aan de slag.

Betaling

Belle Epoque werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Belle Epoque webshop. We ondersteunen de betaalmethodes: Bancontact, KBC, ING of Belfius, iDeal, PayPal of een bankoverschrijving. Meer informatie over Mollie kan je vinden op www.mollie.com

Je kan betalen door middel van een Bancontact. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Mollie, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Belle Epoque kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Je kan bij het betalen ook gebruik maken van uw vertrouwde internet banking formule. Belle Epoque biedt u de kans om onmiddellijk het geld op onze rekening over te maken gebruik makend van KBC, ING of Belfius online banking. Ook deze manier van betalen houdt in dat de betaling onmiddellijk bij ons wordt geregistreerd, waardoor de bestelling eveneens snel kan worden verzonden.

Verkies je liever een bankoverschrijving dan vragen we je om het geld zo snel mogelijk over te maken op bankrekening met IBAN: BE67 7370 4096 7587 en BIC: KREDBEBB. Deze gegevens worden samen met de betaalreferentie door gestuurd per e-mail.

Levering

Belle Epoque probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Belle Epoque kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Belle Epoque het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (BPost) verloren gaat, dan kan Belle Epoque hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. 

Leveringstermijn

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via BPost. Het pakje wordt door de postbode in je brievenbus geplaatst, normaal binnen de 24u na verzending. Je moet hiervoor niet thuis aanwezig zijn.

Belle Epoque kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door BPost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Belle Epoque de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Reparatie en garantie

De juwelen van Belle Epoque zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.

Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@juwelen-belleepoque.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:

Belle Epoque

tav H. De Keukeleire

Ketelpoort 2

9000 Gent

Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat wordt het bedrag teruggestort. We wensen er de aandacht op te vestigen dat het artikel ongedragen en geurvrij moet zijn.

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij Belle Epoque vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Belle Epoque gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestellingsproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties.Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. De gegevens die we over jou bezitten kan je ten allen tijde bekijken en opvragen in jouw online account. Op eenvoudig verzoek (info@juwelen-belleepoque.be) en voor zover de wet ons dit toelaat, zal Belle Epoque je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren .